Italiaanse catering

Wilt u een authentiek Italiaans buffet aan huis? Daar helpen wij u graag mee. Na 23 jaar ons eigen restaurant in Den Bosch te hebben gerund, kunt u nu bij Amici & Famiglia terecht voor Italiaanse catering aan huis. U bent verzekerd van traditionele en verse gerechten, bereid door onze ervaren chef Franco Palermo. Van pasta tot vlees, vis of vegetarisch – we bereiden alles met liefde. Onze professionele cateringservice met jarenlange ervaring neemt u al het werk uit handen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Uitgebreide opties

Voor een heerlijk buffet hoeft u het huis niet meer uit. Met ons uitgebreide aanbod aan traditionele gerechten en menu’s brengen wij de Italiaanse keuken bij u thuis. Heerlijke pasta’s, vlees, vis of vegetarisch: onze chef bereidt het met liefde en passie. Of u nu catering zoekt voor een bedrijfsfeest of een uitgebreid drie- tot zesgangenmenu voor een verjaardag: u bent bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn we erg flexibel: al uw (dieet)wensen zijn bespreekbaar. Zo kan iedereen genieten van het beste wat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we in de meeste scenario’s aan uw wensen voldoen. We denken graag met u mee en zetten die extra stap om uw feest of diner tot een groot succes te maken. Met onze persoonlijke aanpak leveren we catering en buffetten op maat die aansluiten bij uw gelegenheid. Of dit nu gaat om een simpele maaltijd of een uitgebreid diner met voor- en nagerecht: Amici & Famiglia staan voor u klaar en kookt de maaltijd die bij de gelegenheid past. Zo hoeft u zelf niets voor te bereiden en kunt u zich richten op een gezellige en smaakvolle avond.

Buffet of catering bestellen

Geeft u een feestje? Of wilt u tijdens de feestdagen thuis uitgebreid dineren? Dan kunt u bij Amici & Famiglia een buffet of catering bestellen. Wij bezorgen onze authentieke Italiaanse gerechten vers aan huis. Of u nu een intiem diner organiseert voor uw meest persoonlijke kring of juist catering op locatie nodig heeft voor een grote groep medewerkers, wij leveren wat u nodig heeft.

Een reünie, een bruiloft of een verjaardagsfeest: allemaal bijzondere gelegenheden die kunnen worden afgemaakt met een overheerlijke maaltijd. Onze ervaren chef Franco Palermo kookt met liefde en aandacht de lekkerste Italiaanse maaltijden voor u. Zo maken we uw diner van begin tot eind een groot succes voor al uw gasten.

Heeft u bijzondere wensen? Stel ons tijdig op de hoogte van de hoeveelheid gasten en zo nodig van speciale dieetwensen. Zo kunnen wij u verzekeren van een heerlijke maaltijd die bij uw volledige gezelschap in de smaak valt. Wij stellen, samen met u, vooraf het menu samen.

Bestel uw buffet of catering aan huis

Wilt u een Italiaans buffet aan huis bestellen of onze cateringdienst inschakelen? We nemen met plezier alle opties met u door. Door uw wensen te bespreken, kunnen wij diensten op maat leveren die aansluiten bij uw plannen. Zo verzorgen wij een onvergetelijke avond met een heerlijke maaltijd.

Weet u al precies wat u wilt? Of heeft u vragen, en wilt u dat we met u meedenken? Neem dan direct contact met ons op! Om alle opties te bespreken kunt u ons bereiken via e-mail of door te bellen naar 06 – 53 71 90 28. We hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn!

Amici & Famiglia logo