Italiaanse catering

Wilt u een authentiek Italiaans buffet aan huis? Daar helpen wij u graag mee. Wij van restaurant Amici & Famiglia verzorgen namelijk ook Italiaanse catering aan huis. U bent verzekerd van traditionele en verse gerechten bereid door onze Italiaanse chef Franco Palermo. Ook kunt u enkele maaltijden bestellen en zelf afhalen na bijvoorbeeld een drukke werkdag wanneer u geen zin heeft om te koken. Van pasta tot pizza en van vlees tot vis – we maken alles met liefde.

Afhalen van diner

Ons restaurant is makkelijk te bereiken en vinden. Dankzij het gratis parkeren kunt u ook eenvoudig na uw werk even langsrijden om een warme, verse maaltijd op te halen. Op de fiets zijn wij natuurlijk ook gemakkelijk te bereiken. Heeft u geen zin om te koken, dan doen wij het voor u. U kunt eenvoudigweg enkel een hoofdgerecht bestellen en komen ophalen, maar als u zichzelf echt wilt verwennen, draaien wij ook onze hand niet om voor een driegangenmenu inclusief voor- en nagerecht. Ook voor het gezin kunt u Italiaanse maaltijden bij ons komen afhalen of laten bezorgen. Onze menukaart bevat namelijk ook kindergerechten die vaak goed in de smaak vallen bij jonge fijnproevers.

Buffet of catering bestellen

Geeft u een feestje of zijn het de feestdagen en viert u deze graag thuis, dan kunt u bij Amici & Famiglia ook een buffet of catering bestellen. Wij bezorgen alle gerechten warm en vers aan huis en zorgen ervoor dat deze ook warm blijven tijdens uw diner. Of u nu een intiem diner organiseert voor uw meest persoonlijk kring of juist catering op locatie nodig hebt voor een grote groep medewerkers, wij preparen het voor u. Stel ons tijdig op de hoogte van de hoeveelheid eters en zo nodig van speciale dieetwensen en dan verzekeren wij u van een tijdige maaltijd geschikt voor uw volledige gezelschap. Bestel losse gerechten van onze menukaart of ga voor het gemak voor de menu’s van het huis. Deze bestaan uit een drie- tot zes gangenmenu met bij enkele van deze de keuze tussen een vlees- of visgerecht als hoofdgerecht.

Bestel uw buffet aan huis of diner in ons restaurant

Voor het bezorgen of afhalen van gerechten kunt u gemakkelijk bestellen via de website of ons even bellen op 073 – 613 11 44. Uiteraard verwelkomen we u ook graag in ons sfeervolle, authentieke Italiaanse restaurant. Dit kan met of zonder kinderen en voor een speciale gelegenheid of gewoon een lekker avondje uit eten.