Italiaans dineren in Den Bosch

Denkt u bij Italiaans dineren ook aan knapperige pizza’s, verse pasta, malse vis en vlees en frisse salades? Al deze gerechten en meer kunt u vinden bij restaurant Amici & Famiglia in Den Bosch. Onze menukaart is enorm gevarieerd – ook wat betreft wijnen. We bieden wijnen aan voor verschillende budgetten. Zo vindt u gemakkelijk voor ieder wat wils. Dit geldt voor onze voor-, hoofd-, na- en bijgerechten en kunt u geen genoegen krijgen van al deze opties, kunt u kiezen voor een menu met meerdere gangen variërend tussen de drie en zes gangen.

De echte Italiaanse keuken

Alle gerechten die u eet tijdens het Italiaans dineren bij Amici & Famiglia zijn gebaseerd op originele recepten. Onze Italiaanse chef kok Franco Palermo kookt met liefde voor zijn vak en dat proeft u! Hij gebruikt niets dan verse producten. Wanneer dit benodigd is, laten wij bovendien zelfs authentieke grondstoffen vanuit Italië importeren. Zo smaken onze gerechten precies zoals wanneer u ze in Rome of Napels zelf zou eten. Verder hebben wij een uitgebreide menukaart met veel verschillende opties en kunnen wij desgewenst vegetarische, gluten- en notenvrije menu’s voor u bereiden.

Een prachtige en prettige locatie

Ons restaurant kenmerkt zich door gezelligheid en originaliteit. Bij ons binnen kunt u zich even helemaal ontspannen en de dagelijkse beslommeringen laten voor wat ze zijn. Zit u liever buiten? Ook dat kan op ons sfeervol ingerichte terras, vlakbij het water. Dus gezellig uit eten met de familie of romantisch dineren met uw amore, een onvergetelijke ervaring wordt het sowieso! Amici & Famiglia is gevestigd aan de mooie Hennequinstraat 2, geflankeerd door grote bomen die in de herfst prachtig verkleuren. Deze locatie is makkelijk te bereiken vanaf het Centraal Station of centrum te voet of met de fiets. Ook met de auto kunt u ons zonder moeite bereiken en u kunt uw auto ook nog eens gratis parkeren na 18:00 uur en op zon- en feestdagen!

Overige services

Naast prettig Italiaans dineren, kunnen wij u ook nog van andere services voorzien. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een lunch vanaf 10 personen organiseren (op afspraak). Op maandag en dinsdag zijn wij doorgaans gesloten, maar voor partijen openen wij graag onze deuren. Verder is catering en het verzorgen van feesten ook mogelijk, zowel voor particulieren als bedrijven. Bent u enthousiast over ons restaurant en wilt u ons graag aanraden aan anderen? Geef hen dan onze diner-cadeaubon om ook te genieten van de authentieke, Italiaanse keuken.

Bel ons of reserveer direct online

Wilt u heerlijk Italiaans dineren, kom dan langs in ons restaurant in Den Bosch.