Echt Italiaans eten

U vindt bij ons heerlijk, traditioneel Italiaans eten, bereid met verse ingrediënten en u heeft de keuze uit een uitgebreide menukaart. U kunt van al onze gerechten genieten in een restaurant met huiskamersfeer waar u een authentiek Italiaanse gevoel bij krijgt. Vanwege onze centrale locatie is Amici & Famiglia ook nog eens lekker makkelijk bereikbaar. Daarbij kunt u gratis parkeren bij ons restaurant. Dat is dus echt zorgeloos genieten tijdens een avondje uit eten.

Een prettige plek in Den Bosch

Ons restaurant bevindt zich op een ideale locatie in Den Bosch. We zitten vlakbij het centrum. Heeft u dus een dagje geshopt in het centrum, dan kunt u daarna even ontspannen in ons restaurant. Komt u met de auto? Dat is ook geen probleem. Ondanks onze centrale ligging hebben we wel mooi gratis parkeerplekken voor u beschikbaar. Bovendien hebben we aan een zijde van ons restaurant de Aa rivier liggen wat een mooie grachten sfeer creëert. Zo kunt u dus aan het water dineren. Laat het weer het toe en schijnt er een fijn zonnetje, dan hoeft u ook niet binnen te blijven zitten. Wanneer het seizoen goed is, stallen wij namelijk een groot terras uit buiten waar het net zo heerlijk toeven is als binnen.

Genieten zonder zorgen

Alle gerechten van onze menukaart komen uit de Noord-Italiaanse keuken en worden met zorg bereid door onze chefkok Franco Palermo. De menukaart laat niets te wensen over. U kunt kiezen uit beroemde en traditionele gerechten zoals onze pasta’s en pizza’s. Wat dacht u van ravioli gevuld met ricotta en spinazie in een smeuïge saus van boter en salie of onze pizza Fortunata met mozzarella, tomatensaus, aubergines en Taleggio kaas. Verder kunt u ook malse vleesgerechten, ziltige visgerechten en frisse salades bestellen. Qua voorgerechten is er keuze uit romige soepen en smaakvolle warme en koude voorgerechten. We denken ook aan de kleintjes: kindergerechten hebben namelijk een prominent plaatsje op onze kaart. Daarnaast zijn speciale wensen zoals vegetarische gerechten en gerechten geschikt voor diëten ook geen probleem.

Italiaanse cuisine voor kleine en grote groepen

Proeven van de Italiaanse keuken doet u dus bij Amici & Famiglia. Dat kan met uw partner, met een hele groep of familie of zelfs alleen. Het restaurant leent zich ook perfect voor verjaardagen, jubilea en partijen.