Italiaanse cateraar Den Bosch

Bent u op zoek naar een betrouwbare Italiaanse cateraar? Dan bent u bij Amici & Famiglia aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw Italiaanse buffet aan huis en zorgen dat dit tot in de puntjes verzorgd is. Onze chef kok Franco Palermo tovert in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel. Dat kan dus ook op bij u thuis of op kantoor zijn. Daarnaast verzorgen wij ook kleinere maaltijden aan huis. Perfect voor wanneer u na een drukke dag werken bijvoorbeeld even geen zin heeft om te zwoegen in de keuken, maar wél graag een verse maaltijd wilt nuttigen. Deze kunt u ook nog eens afmaken met een van onze vele wijnen. Ook voor diverse budgetten hebben wij verschillende wijnen beschikbaar.

Catering of buffet aan huis

Als Italiaanse cateraar in Den Bosch kunnen we zowel in het centrum als de buitenwijken van de stad een buffet aan huis verzorgen. Ook voor zakelijke diners of lunches draaien wij onze hand niet om. U kunt u gerust een variatie aan authentieke, Italiaanse gerechten bestellen. Uiteraard komen wij het graag voor u bezorgen, maar heeft u dat liever, dan kunt u het buffet komen afhalen. Heeft u een Italiaanse cateraar nodig tijdens de feestdagen? Geen probleem, ook dan zijn wij beschikbaar! We bezorgen een warm en vers buffet bij u aan huis. Verder zorgen we dat dit warm blijft totdat iedereen verzadigd is. Wij vragen u vriendelijk ons tijdelijk op de hoogte te stellen van het aantal gasten en wanneer u de catering nodig heeft. Zo kunnen wij alles tijdig in orde maken. U kunt onze menukaart raadplegen wat betreft de gerechten die wij aanbieden. Mocht u eters hebben die bepaalde allergieën of voorkeuren hebben, geeft u dit dan alstublieft ook door. Hier houden we dan rekening mee tijdens het bereiden van het menu.

Maaltijden afhalen bij Amici & Famiglia

Heeft u heel erg zin in een verse Italiaanse maaltijd, maar geen zin om deze zelf te koken of uw avond of middag door te brengen in een restaurant? Dan kunt u bij ons een maaltijd bestellen en laten bezorgen of ophalen. Dat is bijvoorbeeld makkelijk te regelen op weg van uw werk naar huis. Geeft u ons tijdig een seintje, dan staat er voor u een heet maaltje klaar staat wanneer u aanklopt. Afhalen kan zowel met de auto als de fiets. Wij zijn namelijk gemakkelijk te bereiken en u kunt uw auto ook kwijt bij de parkeervakken bij ons in de straat.

Wij verzorgen graag uw catering

Of u nou een Italiaanse cateraar nodig heeft voor een bedrijfsevent, een familiediner, de feestdagen of een verjaardag – wij nemen met liefde de catering voor onze rekening. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten, maar voor catering voor een groep maken wij graag een uitzondering. Bel ons direct voor het aanvragen van een Italiaanse buffet. Heeft u nog vragen? Ook daarmee helpen wij u direct!