Italiaanse cateraar Den Bosch

Bent u op zoek naar een goede en authentieke Italiaanse cateraar? Dan bent u bij Amici & Famiglia aan het juiste adres. Na 23 jaar vol passie en plezier ons eigen restaurant in Den Bosch te hebben gehad, verzorgen wij nu graag uw Italiaanse buffet aan huis. We zorgen dat dit tot in de puntjes verzorgd is. Onze chefkok Franco Palermo bereidt met veel passie en plezier de heerlijkste gerechten uit de Italiaanse keuken voor u. Dat kan dus ook bij u thuis of op kantoor zijn.

Daarnaast bieden wij ook een thuiskok-service aan. Wanneer u hiervoor kiest, komt chef Franco heerlijke Italiaanse maaltijden voor u op locatie koken. Wilt u meer weten? Neem dan rechtstreeks contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heerlijk Italiaans eten bij u thuis

De Italiaanse keuken is één van de meest bekende en geliefde keukens die er is. Van risotto tot pasta, vlees, vis of vegetarisch en heerlijke voor- en nagerechten: iedereen heeft wel een favoriet. Wanneer u Amici & Famiglia inschakelt, kunt u een menu op maat verwachten. Stel uw eigen menu samen en laat u verrassen door de authentieke Italiaanse gerechten van chefkok Franco Palermo.

Wij kunnen een buffet, catering of chef aan huis voor u organiseren voor elke gelegenheid. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen en wij garanderen u een heerlijke maaltijd met het beste dat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Catering of buffet aan huis

Als Italiaanse cateraar in Den Bosch kunnen we zowel in het centrum als de buitenwijken van de stad een buffet aan huis verzorgen. Ook voor zakelijke diners of lunches kunt u bij ons terecht. U kunt u gerust een variatie aan authentieke, Italiaanse gerechten bestellen. Wij bezorgen het tijdig bij u thuis.

Heeft u een Italiaanse cateraar nodig tijdens de feestdagen? Geen probleem, ook dan zijn wij beschikbaar! Denk aan een buffet of kok-aan-huis. Zo kunt u de volledige aandacht op uw gasten richten, terwijl wij een heerlijk diner voor u verzorgen.

In het voorbereidende gesprek kunnen wij al uw wensen bespreken, van het aantal gasten tot wanneer u de catering nodig heeft. Zo kunnen wij alles tijdig in orde maken. Mocht u eters hebben die bepaalde allergieën of voorkeuren hebben, laat u dit dan alstublieft ook weten. Hier houden we rekening mee tijdens het bereiden van het menu. We zijn zeer flexibel; alle opties zijn bespreekbaar.

Kok aan huis

Heeft u een bijzondere gelegenheid en een wat groter budget? Naast onze catering- en buffetdiensten kunt u Amici & Famiglia ook inhuren als kok aan huis. Onze ervaren Italiaanse chefkok Franco Palermo komt dan bij u op locatie de heerlijkste gerechten vers bereiden!

Van diverse pasta’s tot vlees, vis en vegetarische gerechten – alle opties zijn mogelijk. Uiteraard is er ook een selectie aan voorgerechten en desserts beschikbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor onze thuiskok-service te bespreken. Zo verzorgen we een avond of dag om nooit te vergeten. We kijken ernaar uit om voor u te mogen koken!

Wij verzorgen graag uw catering

Of u nu een Italiaanse cateraar nodig heeft voor een bedrijfsevent, een familiediner, de feestdagen of een verjaardag – wij nemen met liefde de catering voor onze rekening. Bel ons direct voor het aanvragen van Italiaanse catering, walking dinner of buffet en het bespreken van alle mogelijkheden of het aanvragen van de chef aan huis. Heeft u nog vragen? Ook daarmee helpen wij u direct!

Amici & Famiglia logo