Welkom bij Amici & Famiglia

Bij Amici & Famiglia zijn we er trots op onszelf een kindvriendelijk restaurant in Den Bosch te kunnen noemen. Onze veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils dus kinderen kunnen ook heerlijk smullen. Ons familierestaurant heeft een gezellige en gemoedelijke sfeer waar iedereen kan ontspannen en genieten van goed eten. Kinderen zijn dus ook meer dan welkom!

Kinderen meer dan welkom

Als u uit eten gaat met uw kinderen, is het uiteraard van belang dat uw kinderen het ook naar hun zin hebben. Is het voor hen niet leuk, dan heeft u ook geen leuke avond! Bij Amici & Famiglia kan iedereen eten zonder zorgen. Onze restaurant heeft een huiskamersfeer en is zodoende op gericht om zo kindvriendelijk mogelijk te zijn. Bij ons zijn u en uw kinderen niet zomaar te gast, maar hoort u er allemaal echt bij. We doen ons best om het dus ook uw kinderen het zoveel mogelijk naar de zin te maken. Dit door middel van onze kindergerechten en vriendelijke en vrolijke service. Zo wordt een avondje uit eten opeens een fantastische belevenis voor uw kinderen.

Een kindvriendelijk menu

Naast speciale lekkernijen voor kinderen, is er natuurlijk ook keuze uit de rest van onze menukaart. We hebben smaakvolle kindergerechten die goed vallen bij de kleine fijnproevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een smaakvolle kinderpizza met tomatensaus en mozzarella, een kipschnitzel met frites én appelmoes en lekker room- of sorbetijs met een spannende verrassing erbij. Maar misschien zijn uw kinderen wel kleine avonturiers. In dat geval kunnen ze hun geluk op met de rest van onze menukaart. Misschien durven ze wel garnalen of mosselen aan als ze zin hebben in vis. Of wellicht worden ze helemaal blij van een gestoofde kalfsschenkel. Alles mag en kan! Uw kinderen kunnen hun vingers erbij aflikken. Vinden wij helemaal niet erg.

Kom langs en geniet samen

Schattige peuters of stoere tieners – alle kinderen zijn welkom bij ons. Zo kunt u meenemen wie en hoeveel kinderen u maar wilt. We houden voor u een extra oogje in het zeil. Daarnaast doen we ons best om u allen zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Zo wordt ons restaurant ook wel oudervriendelijk genoemd want wij weten: als uw kids genieten, geniet u ook. En daar gaan we voor: iedereen een heerlijke beleving bieden.