Echt Italiaans eten

Voor een goede pizzeria in Den Bosch hoeft u niet verder te zoeken. Bij Amici & Famiglia bent u daarvoor aan het juiste adres. Binnen ons uitgebreide menu, zijn pizza’s namelijk een belangrijk onderdeel – en zeker een waar we trots op zijn. U kunt makkelijk pizza’s bestellen om thuis te nuttigen, maar bent ook van harte welkom in ons restaurant vlakbij het centrum van Den Bosch. Met gratis parkeerplekken maken we het u zo makkelijk mogelijk.

De Italiaanse sfeer vindt u hier

Dankzij de centrale ligging van ons restaurant kunt u makkelijk bezienswaardigheden of winkels in Den Bosch bezoeken. Wanneer uw maag knort en u toe bent aan ontspanning, staan onze deuren open voor u. We verwelkomen u graag in ons sfeervolle restaurant. De gezellige atmosfeer leent zich bijvoorbeeld perfect voor een diner met vrienden, familie of andere geliefden. Daarnaast kunt u aan de waterkant dineren aan de Aa rivier. Ook is er in de zomer de mogelijkheid om op het terras te zitten als het weer dat toelaat. Wanneer u met een van onze fruitige wijnen en een vers bereide pizza op ons terras zit, lijkt het net alsof u op het San Marco plein zit.

De échte Italiaanse pizza

Amici & Famiglia is een echt Italiaans restaurant. Onze chef kok Franco Palermo maakt enorm smaakvolle pizza’s. Met één hap van een van zijn vaardig gemaakte pizza’s zult u zich in Italië zult wanen. De pizza’s zoals wij ze serveren zijn dan ook traditionele pizza’s zoals ze ook in Italië gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld voor de eenvoudige maar smaakvolle pizza Angelo met mozzarella en tomatensaus. Wilt u liever nog wat meer ingrediënten erbij dan kunt u kiezen voor de Pietro die dezelfde basis heeft maar er ook nog paddenstoelen en ham bij. Of ga voor onze topper de Quattro Amici met mozzarella, tomatensaus, ham, salami, artisjokken en paddenstoelen. Heeft u niet zo’n zin in pizza, maar meer behoefte aan een mals Italiaans vlees- of visgerecht? Of iets vegetarisch, een salade of nagerecht? Ook voor deze Italiaanse heerlijkheden kunt u bij ons terecht.

Bezoek onze pizzeria en restaurant

We zien u graag als gast terug in ons restaurant voor een huisgemaakt, Italiaans diner. Iedereen is welkom; jong en oud, persoonlijk of zakelijk en ook tijdens de feestdagen bent u van harte welkom.