Dineren in Den Bosch

Zoekt u een restaurant in Den Bosch centrum? Iets wat gemakkelijk te bereiken is vanaf het centrum of juist vanuit een buitenwijk van Den Bosch? Zoek dan niet verder! Amici & Famiglia is een authentiek Italiaans restaurant gesitueerd in het centrum van Den Bosch. Dankzij de centrale ligging is ons etablissement heel makkelijk te vinden. Ook vanaf het Centraal Station ligt het op loopafstand. Bovendien is het bij Amici & Famiglia heerlijk eten en vertoeven en krijgt u (etens)waar voor uw geld!

Een authentiek Italiaans menu

Onze chef kok Franco Palermo maakt enkel originele gerechten. Alle recepten komen uit de échte Italiaanse keuken en worden altijd bereid met verse ingrediënten. Sterker nog, wij importeren bepaalde ingrediënten speciaal vanuit Italië om de authenticiteit van onze keuken te bewaken. Daarnaast presenteren wij onze gerechten met evenveel liefde. Zo smaakt hetgeen u op uw bord vindt niet alleen voortreffelijk, het ziet er ook nog eens prachtig uit! Qua gerechten serveren wij sowieso een aantal Italiaanse klassiekers. Wat dacht u van pizza Quattro Amici, focacce Cesare of spaghetti Alla Bolognese? Dat is slechts een greep uit de hoofdgerechten – ook voor vlees en vis draait Franco zijn hand niet om. Noch voor allerlei smakelijke voor- en nagerechten. Kunt u geen genoegen krijgen van al het lekkers? U kunt voor een drie-, vier-, vijf- of zelfs zesgangenmenu gaan om uzelf te verzekeren dat u verzadigd zal zijn. Ook mensen met speciale dieetwensen kunnen met een gerust hart ons restaurant in Den Bosch centrum inlopen: we prepareren desgewenst vegetarische, gluten- en notenvrije menu’s. Als kers op de taart hebben wij ook een uitgebreide wijnkaart waar men wijnen kan kiezen voor elke smaak en elk budget.

Gemak en comfort

Amici & Famiglia is niet alleen de perfecte plek om uw smaakpapillen te trakteren, ook uw ogen kunt u de kost geven. Wij hebben met zorg ons restaurant ingericht en zijn trots op de Italiaanse sfeer die u hier vindt. Onze inrichting is traditioneel en met ons team zorgen we ervoor dat u zich niet slechts te gast voelt, maar alsof u in ons restaurant thuishoort. Knus en warm in de koude maanden en gezellig en zomers in de warmere maanden, daar zorgen wij voor. Zo kunt u ook buiten op ons terras van uw maaltijd genieten bij ons restaurant in Den Bosch centrum. Komt u met de fiets of met de auto? Beiden kunt u makkelijk in de straat parkeren. Qua auto kunt u deze na 18:00 uur zelfs gratis kwijt.

Dineren bij een restaurant in Den Bosch centrum

Wilt u ontspannen dineren in Den Bosch centrum, dan zien wij u graag bij Amici & Famiglia. Ook voor andere services zoals catering, eten afhalen, bedrijfsevenementen, lunches en cadeaubonnen voor diner kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten? Bel ons vandaag nog of reserveer een tafel via ons online reserveringsformulier.