Dineren op een terras

Wilt u graag dineren bij een restaurant met terras in Den Bosch? Liefst gelegen op een mooie en rustige locatie? Bij Italiaans restaurant Amici & Famiglia zit u niet alleen vlakbij het centrum, maar kunt u ook genieten op een fijn terras aan het water. Waar u vandaan komt maakt ook niet uit: vanwege verscheidene verbindingswegen, de nabijheid van het station en het centrum zijn we makkelijk te bereiken. Kom genieten van verse, originele recepten of reserveer ons restaurant voor speciale gelegenheden.

De échte Italiaanse cucina

Bij Amici & Famiglia kunt u uw hart ophalen als u een fijnproever bent. Onze chef Franco Palermo stopt liefde in zijn vak en gerechten en dat proeft u. De gerechten die we serveren zijn enkel authentieke recepten en worden altijd met verse ingrediënten bereidt. Wanneer een gerecht dat benodigd, importeren wij hiervoor zelfs ingrediënten vanuit Italië. De Italiaanse keuken wordt bij ons goed gerepresenteerd – inclusief wijnen voor allerlei budgetten. U vindt op onze menukaart een grote verscheidenheid: pizza, pasta, focaccia, salade, vis, vlees, koude en warme voorgerechten en nagerechten. Met zoveel lekkers snappen wij dat het moeilijk kiezen wordt. Daarom bieden wij ook drie tot zesgangenmenu’s aan waarbij u naar hartelust kunt blijven proeven. Ook voor mensen met speciale dieetwensen en kinderen hebben wij fijne opties. Zo kunnen we vegetarische, noten- en glutenvrije menu’s prepareren en kunnen kinderen ook kleine pasta en pizza bestellen of bijvoorbeeld kipschnitzel met frites/mayonaise en appelmoes.

Restaurant met terras Den Bosch

Het voordeel van Amici & Famiglia is dat het naast centraal gelegen ook nog een restaurant met terras in Den Bosch is. Of u nou met de auto, fiets of benenwagen komt: u bent er zo. Lopen vanaf het Centraal Station is het bijvoorbeeld maar een kwartiertje. Rijdt u er met de auto naartoe dan kunt u deze ook makkelijk kwijt op de parkeervakken in de straat. Met goed weer is het bovendien heerlijk toeven op ons terras. U kunt plaatsnemen aan een knus tafeltje onder onze luifels. Zodra het gaat schemeren gaan de lampen aan voor een extra gezellige sfeer. Vlakbij ligt de rivier de Aa dus u kunt ook nog uw benen strekken op een mooie locatie.

Andere services

Naast als restaurant met terras in Den Bosch kan Amici & Famiglia ook fungeren als vergaderlocatie of andere zakelijke evenementen of als locatie voor jubilea of andere partij. Met de feestdagen bent u bij ons ook van harte welkom. Op maandag en dinsdag zijn wij normaliter gesloten, maar voor groepsarrangementen maken wij graag een uitzondering.