Italiaanse thuiskok, buffet of catering in regio Den Bosch

Na 23 jaar ons eigen restaurant in Den Bosch te hebben gerund, kunt u Amici & Famiglia nu in huis halen! Wilt u thuis genieten van de heerlijke gerechten van chef kok Franco Palermo? U kunt ons voor iedere gelegenheid inschakelen. Of u nu behoefte hebt aan catering, een buffet, een walking dinner of zelfs een thuiskok: u kunt bij ons terecht.

U bent verzekerd van traditionele en verse Italiaanse gerechten, bereid door onze ervaren chef Franco Palermo. Van pasta tot vlees, vis of vegetarisch – we bereiden alles met liefde en altijd met verse ingrediënten.

Thuiskok of catering voor iedere gelegenheid

Geeft u een bedrijfsfeestje, een diner aan huis of komt er een grote groep gasten, maar wilt u niet zelf koken? Dan kunt u het eten volledig laten verzorgen. Wij bezorgen onze authentieke Italiaanse gerechten aan huis in regio Den Bosch. U zorgt voor de gedekte tafel, wij voor heerlijk eten. We zijn zeer flexibel: al uw (dieet)wensen zijn bespreekbaar.

Wilt u de avond nog specialer maken? Huur ons dan in als privé kok. Chef Franco Palermo komt de heerlijkste traditionele Italiaanse gerechten dan bij u thuis bereiden. Voorafgaand aan de avond stellen we het menu met u samen. We nemen alle mogelijkheden door en garanderen u een heerlijke maaltijd met het beste dat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Van diverse pasta’s tot vlees, vis en vegetarische gerechten – alle opties zijn mogelijk. Uiteraard is er ook een selectie aan voorgerechten en desserts beschikbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor onze thuiskok-service te bespreken. Zo verzorgen we voor alle gasten een avond of dag om nooit te vergeten.

Alles is mogelijk

Met onze jarenlange ervaring staan we niet snel voor verrassingen. We denken dan ook graag met u mee om aan uw wensen te voldoen. In het voorbereidende gesprek kunnen wij al uw wensen bespreken, van het aantal gasten tot dieetwensen en wanneer u ons nodig heeft. Zo kunnen wij alles tijdig in orde maken. Mocht u eters hebben die bepaalde allergieën of voorkeuren hebben, laat ons dit dan weten. Hier houden we rekening mee tijdens het bereiden van het menu. Alle opties zijn bespreekbaar.

Neem contact op

Wilt u uw gasten laten genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd? Amici & Famiglia staat voor u klaar met onze buffets, walking dinner, cateringservice of kok aan huis. Onze ervaren chef Franco Palermo zet met liefde en passie de heerlijkste Italiaanse gerechten op tafel. Neem telefonisch contact op via 06 – 53 71 90 28 of mail ons op p.vd.broek@home.nl om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om voor u te mogen koken!