Vergaderen in Den Bosch

Bent u op zoek naar een sfeervolle en originele originele vergaderlocatie in Den Bosch? Een plek waar u en uw gasten in ontspannen sfeer kunnen vergaderen en overleggen? Bij Italiaans restaurant Amici & Famiglia in het centrum van Den Bosch verzorgen wij geregeld zakelijke bijeenkomsten. Hierbij kunnen we verschillende maaltijden voorschotelen. Verder richten we de locatie zo in dat u een georganiseerde vergadering of presentatie kunt houden.

De perfecte vergaderlocatie in Den Bosch

Ons restaurant leent zich als een uitmuntende vergaderlocatie in Den Bosch. Het bevindt zich namelijk in het centrum van de stad. Uw zakenrelaties of medewerkers en u zullen het gemakkelijk kunnen vinden. De nabijheid van het Centraal Station en goede verbindingen met uitvalswegen naar verschillende grote steden creëren een uitstekende bereikbaarheid. Met de auto vindt u zonder moeite uw weg naar onze vergaderlocatie in Den Bosch vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Eindhoven, Oss, Tilburg en zelfs Maastricht en Antwerpen. Daarnaast kunt u uw auto kwijt op de nabij gelegen parkeerfaciliteiten. Na 18:00 uur kunt u zelfs kosteloos parkeren. Vanaf het Centraal Station is de afstand naar Amici & Famiglia te voet in korte tijd af te leggen. Ook zijn wij vanuit heel Den Bosch met de fiets te bereiken.

Verzorgd vergaderen

Wij helpen u graag met het organiseren van een tot in de puntjes verzorgde vergadering. Wanneer u bij ons een vergadering of ander zakelijk evenement wilt organiseren, vragen wij altijd informatie over een aantal punten. Zo horen wij graag hoe laat wij hoeveel genodigden kunnen verwachten en of u een maaltijd geserveerd wilt hebben. Hiervoor vragen wij ook naar specifieke dieetwensen van u en uw gasten. Verder is het handig om te weten of u graag hulp heeft bij het verzorgen van specifieke materialen zoals whiteboard, beamer, projectiescherm. Ons sfeervol ingerichte etablissement heeft een ongedwongen atmosfeer en inrichting. Hierdoor kunnen uw gasten en u zich volledig focussen op uw vergadering. Wilt u verder tijdens een pauze even uw benen strekken, dan kan dat dankzij onze mooie locatie aan het water.

Dineren of lunchen naast uw meeting

Naast het creëren van een vlekkeloze vergadering, kunnen wij u en uw gasten voorzien van traditionele gerechten. Onze chef kok Franco Palermo bereidt met passie heerlijke Italiaanse gerechten voor. Daarnaast hechten wij waarde aan de presentatie dus zal de maaltijd er ook voortreffelijk uitzien. Wij kunnen diner en (op aanvraag) lunch verzorgen en grotere groepen voorzien. Met de juiste setting en het juiste eten creëren we samen een inspirerende en creatieve meeting op onze vergaderlocatie in Den Bosch. Wij streven ernaar een uitmuntende indruk achter te laten bij uw genodigden en u!

Meer informatie?

Ons restaurant is ook beschikbaar voor andere bedrijfsevenementen zoals een jubileumdiner of bedrijfsuitje, het voeren van zakelijk overleg of informele onderhandelingen, bijzondere bijeenkomsten en recepties. Heeft u speciale wensen of iets anders in gedachten? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij zullen ons best doen u zoveel mogelijk te helpen en tegemoet te komen in uw wensen.