Ontspannen eten in Bossche sfeer

Amici & Famiglia staat voor; simpelweg het genieten van verse, huisgemaakte, unieke en authentieke Italiaanse gerechten. Dit kan bij ons gezellig samen met vrienden, collega’s, je bedrijf of familie in ons kindvriendelijke restaurant. Italiaans eten in den Bosch kan in ons restaurant, een sfeervol jaren dertig pand, hier kun je genieten van Brabantse gezelligheid gemixt met Italiaanse gastvrijheid. In deze huislijke en ontspannen sfeer heeft onze Bossche gastvrouw oog voor detail. Vol trots vertelt ze je wat de extra’s van de dag zijn en maakt graag een persoonlijk praatje met iedereen.

Authentieke Italiaanse ingrediënten

Onze menukaart staat garant voor de veelzijdigheid die de Italiaanse keuken biedt, of je nu vers bereide pasta of pizza kiest of liever een van onze vis-, vlees of vegetarische gerechten wenst te eten. Bij Amici & Famgilia proef je het pure Italië! De menukaart is een spiegel van de in Italië geboren eigenaar Franco. Franco werkt samen met zijn team, vol liefde en passie met dagverse producten en authentieke Italiaanse ingrediënten. “ Al moet ik deze desnoods zelf importeren uit Italië, ik en mijn team zorgen er voor dat er op traditionele wijze elke dag opnieuw pure Italiaanse gerechten worden bereidt”, aldus Franco. Ook beschikt hij over een erfenis aan recepten die al decennia lang familiegeheimen zijn. Ons motto is; onze gasten zijn meer dan alleen gast, zij zijn onze Amici & Famiglia.

Italiaans restaurant in Den Bosch

Ons Italiaans restaurant in Den Bosch heeft in de zomer een groot maar gezellig terras, heerlijk koel onder de bomen of in de zon. Op ons terras is het heerlijk toeven met een glas goede wijn en een antipasto als starter. Heb je geen zin om van de menukaart te kiezen of weet je het gewoon niet? Geen probleem, wij verrassen je graag met een verrassingsmenu. Heb je geen zin om te koken? Geen probleem, bel ons en wij maken graag op bestelling één van onze Italiaanse heerlijkheden, je hoeft het alleen maar af te halen op het desgewenst tijdstip! Heb je een feestje en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem ook dan contact met ons op we informeren je met liefde over onze catering mogelijkheden, jouw eigen Italiaans buffet aan huis en verzorgen ook kooklessen.

Ons restaurant bevindt zich aan het water, aan de rand van het centrum. Hier parkeer je de auto gratis voor de deur. Het enige wat wij Franco en Brigitte hier nog aan toevoegen is: “Buon Appetito!”