Italiaans uit eten in Den Bosch

Wilt u lekker uit eten in Den Bosch? Zoek niet verder en kom langs bij Italiaans restaurant Amici & Famiglia. Van traditionele gerechten zoals pasta en pizza tot frisse salades of perfect gemarineerde en gekruide vlees en vis. Voor iedere Italiaanse keuken liefhebber hebben wij verscheidene opties. Ook voor uw kinderen bieden we een aantal publiekslievelingen zoals onze pizza Bambini (pizza met tomatensaus en mozarella) of onze pasta Bambolotti (traditionele pasta met bolognesesaus). Onze voor-, na- en bijgerechten zullen u ook niet onberoerd laten. Wat dacht u van Semifreddo allo zabaione – een dessert bereid met Marsala wijn dat wij serveren met warme chocoladesaus. Chef kok Franco Palermo bereidt met trots en liefde al zijn recepten voor met verse en originele Italiaanse ingrediënten. Om de maaltijd helemaal af te maken, bieden wij een breed scala aan wijnen van verschillende soorten en budget.

Sfeervol uit eten in Den Bosch

Precies zoals met ons eten, zo hebben wij ook de inrichting van ons restaurant zodanig verzorgd dat u zich in Italië zelf waant. Ons behaaglijk ingerichte restaurant leent zich zodoende voor zowel uitgebreide diners met de hele familie als voor een intiem diner voor twee. Ook zakelijk uit eten in Den Bosch kan heel goed bij Amici & Famiglia. Met mooi weer kunt u ervoor kiezen buiten te eten op ons terras. Het terras is net als het restaurant zelf pittoresk ingericht en bevindt zich vlakbij de mooie rivier de Aa.

Gemak en comfort

Misschien heeft u een dagje gewinkeld in Den Bosch en wilt u even fijn en gemakkelijk een restaurant opzoeken in plaats van thuis de keuken weer in. Of u heeft wellicht een mooie culturele route bewandeld door de binnenstad of u zoekt simpelweg een goed restaurant. Uit eten in Den Bosch kunt u het beste bij Amici & Famiglia doen. Niet alleen krijgt u gegarandeerd een heerlijk maal voorgeschoteld in een sfeervolle omgeving, wij zijn ook nog eens gemakkelijk te bereiken. Of u nu vanaf het centrum of het station komt lopen of met de auto vanaf de snelweg komt aanrijden, bij ons restaurant bent u zo. U kunt uw auto ook vlakbij het restaurant kwijt en parkeert na 18:00 uur en op zon- en feestdagen zelfs gratis!

Maak nu een reservering

Om een reservering te maken kunt u naar onze reserveringspagina gaan of ons even bellen. Ook zakelijke reserveringen zijn welkom. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten, maar voor groepsarrangementen gaan we natuurlijk extra open. Verder kunt u gerust informeren naar onze andere mogelijkheden zoals catering, verzorging van feesten of om simpelweg uw maal thuis te laten bezorgen. Bel ons en wij helpen u direct.